Vi inspirerer ledere landet over

I Heartcore Ledelse har vi fokus på den personlige udvikling af dig som leder og menneske. Podcasten er til dig, som ønsker at udfordre dig selv og realisere dit ledelsespotentialeLyt med når inspirerende ledere landet over fortæller deres hudløst ærlige historier, og kommer med gode råd og viden baseret på deres erfaringer.

Nyeste

Mest lyttede

Denne podcast er sponsoreret af Relion.

 

heartcore-ledelse-podcast

Ledelse på hjerte?

Har du ledelse på hjerte, og kunne du tænke dig at dele ud af dine erfaringer og viden, må du endelig skrive til mig. Jeg er altid på udkig efter nye inspirerende ledere til at gæste studiet.

Genopdag tidligere episoder

Gå på opdagelse i vores arkiv af spændende episoder, hvis du gerne vil høre ældre eller genopdage tidligere episoder. Ledelse er et tidsløst emne, og derfor er der virkelig meget guld gemt i vores tidligere episoder. Så tag plads i den gode stol og bliv inspireret til handling.

Genopdag

Denne podcast er sponsoreret af Relion.

 

Heartcore Ledelse lige ved hånden

Hvis du abonnerer på Heartcore Ledelse på din fortrukne podcast-platform, får du automatisk besked, når der udkommer en ny episode. Find din fortrukne platform nedenfor, så du altid har de nyeste episoder lige ved hånden.